tre veckor kvar..OGILLA!

hejhej. har varit kass på att uppdater de senaste dagarna,har inte orkat bara. :/ har typ suttit här i en halvtimme eller något och bara försökt komma på vad jag ska skriva..men kommer inte på nått..eller jo! ikväll ska jag sova hos lollo vilket var typ 100 år sen! hehe. ska hoppa in i duschen jaja,ha de bra. hejdå :)


gammal bild på mig & lollo.


trött men endå inte..

hej alla sötisar. är fortfarnade hemma hos bella,vaknade väl runt 2..men inte så konstigt eftersom vi somnade runt 6 på natten/morgonen(?) hihi. men är inte särskitl trött nu faktiskt. bara lite seg&dryg..men de brukar jag vara så ;) ha en bra......fredag :) pusss.

-



Well I try to live without you, the tears fall from my eyes.
I'm alone and I feel empty, god I'm torn apart inside.


hos bella



ikväll sover jag hemma hos bella. ska kolla film,äta nachos&dippa hihi,mysigt! kommer inte på mycket mer att skriva så det här ni nöja er med ;) kommer förmodligen inlägg lite senare också :) hoppas ni mår fint! kramar.


här var de färger

godmorgon!(..eller ja,klockan är iförsig 13.20..) har mest segat hela förmiddan,men hade tänk ta en dusch och göra mig iordning snart. ska träffa bella&kajsa idag tror jag,om dom hade tänkt vakna idag eller inte. hihi. målade naglarna i massa olika färger innan också (mest för att jag inte kunde bestämma vilken förg jag skulle ha..hehe) men det blev väl sommrigt&fint ;) hörs senare. puss&kram!


I'm tryin' to get over..

hejhej. sitter&kollar på massa klipp från existenz som palke(marcus) skickar till mig,haha..dom är faktiskt rätt roliga ;)  klicka på länken så får ni sett roligt/halvgulligt klipp hehe.http://existenz.se/out.php?id=25981



bildbomb från stranden :)

hejhej :) riktigt härligt väder idag! -GILLA! så var där med min lilla granne sara,mysigt. fast svinkallt i vattnet. har inte mycket mer att skriva,så det får bli ett inlägg lite senare :) pusspuss.






Where did I go wrong? -I lost a friend.






jag gillar slitet nagellack.

godagens! ;) kom precis hem från stranden och just nu sitter jag&snackar med min saknade amanda branje ♥ tror jag ska måla om mina naglar i någon läcker färg nu hehe,även fast jag älskar slitet nagellack! PUSS!



MILLA

hejhej. blev preics på över dåligt humör. behöver kanske inte ta upp varför här men. är så jävla sur nu! men nej,ja ska inte ta ut de över er.. ska nog dra till stranden snart. hörs senare idag med lite roligare inlägg. puss till er. &här får ni 2 bilder på min gulliga nyvaknade katt.



the club can't handle me right now.

tjopidoo :) lyssnar på musik och ska strax äta,ikväll träffar jag nog några kompisar. kanske kvällsdopp eller något,känner för de allafall hihi (A) hoppas ni mår bra,kramar till er :D lite konstig bild från linderöd. men har inga andra så..



här kommer några låtar:
Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta
Flo Rida – Fresh I Stay
&fall nån av er gillar tecno,så tipsade palke(marcus) om doma låtarna:
Laurent Wolf – Walk The Line
Swedish House Mafia – One (Radio Edit)

lite kul med webben.. x)

vakna hos bella runt 12,halv ett..mycket skratt igårkväll som vanligt haha ;) nu är jag hemma och ska fixa mig sen träffa palke(marcus)&oscar. hörs sen,puss! här kommer några bilder på mig&min lillborssa.oseriösa.



hahahah

sitter här hemma hos bella nu och kollar på massa skitgammla bilder&garvar som fan haha. så här får ni några gammla bilder på mig,isabella&kajsa :) kramar.






honey i love you.

snart sticker jag hem till bella,sover där idag vilket var evigheter sen! får se vad vi hittar på ikväll. puss&kram.


isabella.


outfit



ingen speciell outfit precis men:
gammla jeans från gina.
svart linne från gina.
&blommigt linne från gina.
halsband från veromoda.
hehe.


snart till bella :)

hejsan! har duschat&gjort mig klar nu och ska snart möta upp bella :) längesen jag träffa henne så ska bli kul. kollade ju på film igår med kompisar, vi såg: 2012(redan sett den men),trubbel i paradiset&a perfect gateway. rekomendarar alla,dom var typ komedi,skräck&action.  sov sen på balkongen med jessica&jaqi inte för vi sov så himla mycket men ;) och imorse kollade vi på trubbel i paradiset som vi inte hann igår. :) nu ska jag kila,puss!(outfit bild kommer snart)


saturdaynight

hejhej! ;) kom precis hem från videobutiken med några vänner så ikväll blir de kolla film,proppa i sig godis och lite sånt :) just nu dunkas musiken så högt så jag knappt kan höra vad jag tänker hehe ;) ha de bra,pusspuss.


innan idag.

lördag?

godmorgon! :) ska ta och göra frulle nu,sen ta en dusch. jag tror att det är lördag idag..och då ska jag nog träffa nelly. och ikväll ska jag träffa massa kompisar. hörs sen,puss!  här får ni massa bilder som jag tog på mitt halsband. ;)










you.

-we promised each other now and forever, and so will remain.

hej sötnosar. har precis ätit middag&snart ska jag och sis mysa ner oss i soffan med en skål popcorn & kolla film. precis vad jag känner för idag i det hät tråkiga vädret och jag har skit ont i huvet :( hoppas ni mår fint! puss till er.


LOVE


dålig kvalité!


You're the one that I hold onto.

vet att jag har börjat att skriva små meningar under vissa bilder. vet inte varför,en del kommer jag på själv&en del får jag från låtar. &det stämmer alltid så bra. hihi,så ni vet :) puss.


hihi

ja ni får den här fula "just nu" bilden på mig,har suttit här och försökt få en enda bra bild,men det går fan heller :( så de får duga med denna! sitter här i min stora tröja&lyssnar på musik. ja..de var det hehe ;) ha de gött!


knight and day - tummen upp!

hejsan. kom precis hem från bio'n med lollo,den var riktigt bra faktiskt! :) här kommer outfitbilden som jag lovade er innan. kramkram!


shorts: bikbok   linne:hm



hejsanhoppsan

hej! har inte så mkt tid men nu har jag precis gjort mig klar. så nu sticker jag & äter på bk med nelly sen blir de "knight and day" på bio med lollo. mysigt!

&de blir ingen bild för mitt redigeings program laggar så kan inte få in bilderna fårn kameran på den. men ni får outfit bild senare när jag kommer hem! puss.

-


Nothing's changed, no one can take your place
It gets harder everyday.


please stay.




hejsan. lessen att jag inte har uppdatera på hela dagen. sitter&lyssnar på musik och äter jordgubbar&glass. hoppas ni mår toppen! ha de bra fina läsare. puss på er.

-saknar nells.


shopping!




pic1: liten neccesär från hm. mascara från hm. &bortagningsmedel.
pic2: halsband från vero moda.
pic3: linne från hm.
pic4: tröja från hm.
köpte också 2 st bh'ar,solglasögon,2 typ strandskjort/blusar. en blommig&en vit. sen säkert något jag glömt.

2 bilder

tjo! idag var jag först på stranden en stund,sen stack jag in till trelleborg&shoppade lite. har varit rätt dålig på att uppdatera nu dom senaste dagarna men det är för att det är så fint väder ut&då vill man inte sitta inne ju!
de kommer strax ett inlägg med vad jag köpte idag. kram till er!



pic1: lillebrossan pic2: havet haha ;)


-


Lost here in this moment. and time keeps slipping by.
And if I could have just one wish,i'd have you by my side.


gammal vår bild.

godmorgn! glömde ta med mig kameran igårkväll :( så de blev inga bilder tyvärr. imorse typ klockan 5 skulle jag egentligen gått upp och gjort frukost&sånt för att emelie,jag&nells skulle äta det typ vid 6 på stranden..jag trodde verkligen att jag skulle kunna gå upp när jag somnade typ vid 3,men haha..när klockan ringde fick de bli ett sms till nelly att jag inte skulle dyka upp hehe. men dom hade säkert mysigt! ;) idag tror jag att jag ska till trelleborg och fixa lite saker med mammsi. hör av mig senare. kram.


snabbt inlägg

hej på er! det blir ett snabbsnabbt inlägg för jag har inte så mycket tid. har varit en stund på stranden idag,svinkallt i vattnet! kom hem för en liten stund sen och nu ska jag börja fixa mig lite. ikväll blir de vollyboll med massa vänner på stranden :) min kamera får hänga med så imorgn kommer det massa bilder :) kram!

awtcchh!

hej sötisar! vakna för ungefär en timme sen,mår inte alls bra..har fått en halsmandel infektion haha..usch! det gör svin ont. :( så ska inte göra något speciellt idag,ha de bra. puss på er!

här kommer några bilder från stranden igår!






älskar er



haha,träffade bella&kajsa igårkväll och knasiga som dom är badade dom i fontänerna mitt i hölle. hihi. nu kommer jaqi snart så drar vi till stranden. ha en bra dag. puss!


riktigt trött&seg..

hej. idag är jag bara så himla seg&tråkig..men har allafall träffat bella idag :) vi dega mest vid tv'n&cyklade runt lite. nu sitter jag här och skriver detta tråkiga inlägget och somnar nästan...får se fall jag träffa nån ikväll eller bara kollar film eller nått. hoppas ni mår bra! puss.
 
&tycker de är tråkigt att ni inte komenterar så mycket,statisiken är ändå rätt bra..om ni komenterar mer blir de mycket roligare att blogga,då lovar jag fler inlägg om ni vill!


björnbär/vitchoklad muffins

hehe,bakade muffins innan dag :)  tyckte att jag skulle visa hur duktig jag var så här kommer lite bilder :D &om ni undrar varför dom e lila så är de för att de är björnbär i dom.




so you do

hej på er! kom precis hem från stranden,jätte härligt i vattnet också :) tror jag ska ta en dusch sen göra mig iordning lite..ringa nells&kolla var hon har tatt vägen haha :) hoppas ni haft en bra dag :D kram.


pic1: just nu pic2: sis&jaqline at the beach


galen kväll

godmorgn! :) mår lite sidådär efter gårkvällen,ska snart äta frulle sen sticker jaqline&jag ner till stranden i det här fina vädret! sen kommer sis också ner. ha en bra dag,uppdaterar när ja kommer hem på stranden sen med! :) kramisar.





klännig: från thailand


at this point I've gotta choose.

tjo. sitter bara&degar framför datan. jaqline kommer snart med lite bilder från hennes kamera sen linderöd. :) och jag tror att jag ska ta&duscha snart. ikväll ska jag partaja med massa vänner,kommer inlägg senare med :) hoppas ni mår bra. puss på er. ursäkta bilden.



om ni inte redan härt dom så:

SUNSTROKE PROJECT & Olia Tira – Run Away - Radio Edit
Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
Lady Gaga – Alejandro
Cobra Starship – Good Girls Go Bad [feat. Leighton Meester]
Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)
Tinie Tempah – Pass Out


-


boy you make me high.


vaaaarmt

hejsan! vakande jätte tidigt för att byggarna började borra&ha sig! -.- sov ute på balkongen inatt eftersom de var stekhett inne. vet inte riktigt vad jag jag ska göra idag,blir nog ett dopp i havet med några vännert lite senare allafall :) ha de så bra,hörs sen!


linderöd.


-


de är så jääävla varmt ute!


tosselilla med bästavän

hej kära läsare. jag har ju inte uppdaterat nu på nån dag därför att jag har varit på tosselilla med nelly. glömde skriva de. men det var iallfall dö varmt där men skit kul! masssor av snygga killar&roliga saker där :) har inte vatt där sen jag var pytte liten så det var kul. hoppas ni haft de bra. kram.









denna sista hemska bilden bjuder jag på för jag glömde säga till er att jag skulle iväg,haha :)
-sitter&försöker förstå hur man åker trampbåt,mascaran har runntit av&håret är lockigt. usch!

hot hot hot hot!



dagen har jag spänderat med isabella :) cykla mest runt i det fina vädret. sjuukt varmt idag! om ungefär en timme kommer nelly hit&äter sen sticker vi ut :) hoppas ni mår bra,kram på er.


all star

hejsan. nu har våra gäster stuckit&hag har tvättat bort mitt smink och hade tänkt mysa ner mig i min säng med datan ikväll. imorgn ska jag träffa en väldigt saknad bella så de kommer säkert några bilder imorgn,eller inte "säkert" utan de gör de! :) så slå en kik imorgn med,kramisar.



 


torsdag

hej på er! vakande ovanligt tidigt idag,så har gjort mig iordnig&varit nere i byn med brossan och köpt jordgubbar&lite sånt för vi ska ha gäster om en halvitmme. skit fint väder idag så hoppas ni njuter av de! ;) ha de bra.





pic 1: jordgubbar pic 2:jag pic 3: outfit bild(linne&shorts från gina) pic 4: lovade ju en bild på vår lilla kattunge - milla :)


-




du är underbar.


22:10



sitter&glor på fotbolls vm nu..spanien-tyskland...gillar inte så mycket att kolla på fotboll..men jaja. :) orkar inte göra något speciellt ikväll endå. måste packa upp alla mina saker&duscha och lite så. och de är skit stökigt här hemma för vi håller på att renovera,så massa saker överallt haha x) men hoppas ni mår toppen. hörs imorgon,kram!


linderöd 2010

hejsan saknade läsare! :) nu är jag hemma från linderöd. det har varit skit msyigt&jävligt kul :) och när vi skulle köra hem idag så körde vi & hämtade vår lille kattunge :) hihi,övergulli. får lägga in en bild sen!  här kommer allafall massa bilder nu :)


upp till mormor&morfar



hejhopp! imorgn ska jag,min syster&jaqline åka till landet där min mormor&morfar bor. jätte msyigt,ska vara där i typ 3 dagar. så jag kommer inte blogga under dom dagarna eftersom jag inte kommer ha tillgång till någon data/internet. nu ska jag äta,sen träffa en saknad nelly. hoppas ni haft en bra dag i detta fina vädret. kram.


sur&arg!

...ja jag är skitsur just nu,mina solglasögon är borta&jag behöver nya och jag har inte tid att åka in till stan för att köpa nya&masssssa annat! ohhh. förlåt för att jag är lite tråkig men jag är bara så sur! -haha,lite mesig sak att bara sur för men de skiter jag fullständigt i nu!:( har precis kollat på fotboll&nu ska jag..ja jag vet inte vad jag ska göra!kramkram.



(hih,fick bli bild på mina saknade solbrillor..)


en sommardag i juli

hej lördag! :) idag har jag vatt på stranden med syster&jaqline. och senare kom isabella&kajsa. det var riktigt härligt i vattnet också som de inte brukar vara! härligt. så jag kom hem för en stund sen och har precis rakat benen&lite sånt. ska snart äta sen ska jag nog träffa några kompisar :) ha de bra sålänge.




huvevärk!

hej på er! jag sitter här framför min dator och har riktigt huvevärk. känns som hela huvet ska sprängas! iallfall så hade jag tänkt dela med mig av lite sommriga foton som jag tatt hitintills i sommar. :) egentligen skulle jag träffat lite vänner ikväll men de känner jag inte alls för som jag mår nu tyvärr :(  vi får hoppas att jag mår bättre imorgn hehe,kramkram.


välkommen till min nya blogg allihopa!


(bild på mig&min bästa kompis nelly)

hej på er. för er som inte vet så hade jag en blogg för ett tag sen som hete "rsomirebeccaa" men den la jag ner för var så himla trött på bloggandet. men nu på sistone har de varit en del som har frågat om jag inte kunde börja blogga igen,så tänkte jag att de hade vatt kul så nu har jag kommit igång igen,men en sprillans ny&sommrig header som ni ser! ;) här på min blogg kommer jag för de mesta skriva vad jag gör på dagarna,vad jag tycker om,lite bilder på kläder&inspiration osv. :) så jag hoppas verkligen att ni kommer börja följa den&slänga dit en komentar imellan åt. :D ha en bra kväll,kram!


RSS 2.0