snabbbbbbbt inlägg!


bella kommer vilken sekund som helst så drar vi till bk,ciao!


jag älskar dig sötnos!

hejsan! drygt i skolan idag,som annars också men. efter skolan stack jag&bella hem till henne. en massa skratt åt massa konstiga saker som vanligt! ungefär vid halv 7 när jag stack hem blev det pizza som jag var skit sugen på. och nu ska jag nog duscha,hade tänkte skriva plugga också men tror att jag skiter i de idag,är så jävla trött på de! så ni får ha en bra kväll,kramar. (angående frågestunden så kommer jag svara på dom om någon dag,och det lutar mot ett videoinlägg..)


isabella johansson


"top 5 snyggaste kändis killarna"

kollade igenom frågorna ni har skrivit&dom kommer blir jätte roliga att svara på :) ni skrev också att ni ville att jag skulle ha frågestunden i ett videoinlägg..vi får helt enkelt se hur de blir med de ;) någon av er frågade om jag kunde lägga upp ett inlägg om min favorit  serie och dom top 5 snyggaste kändis killarna,så jag tänkte att jag tar "top 5 snyggaste kändis killarna" i detta inlägget. ha det fint puss!

1. ZACK EFRON



2. MATT LANTER


3. TYLOR LAUTHNER


4. CHAD MICHEAL MURRAY


5. ORLANDO BLOOM


remember me

hej sötnosar. kollade precis klart på "remember me" med syster. den var skit bra. ska kolla på "uptown girls" nu. puss till er.


en duktig becks :)

tjopiddo. idag har jag faktiskt varit väldigt duktig! stack ner till stranden med några. & då blev jag skit sugen på att jogga (?!) så jag joggade lite på stranden sen badade,sen fick jag värsta kicken så joggade en gång till haha. det är typ helt otroligt för att vara mig. sen somnade jag i en timme hehe. nu ska jag duscha och göra mig ordning sen träffa vänner. ha en bra lördagskväll! btw,har ingen bild,tog dock bilder på stranden men såklart hade jag glömt sätta i minneskortet och jag hittar inte USB sladden så kan inte ladda in dom,tyvärr. så ni får 2 bilder jag hittade på min syster. hör av mig senare. PEACE



 


There's been good times, there will be bad..

tjo! egentligen skulle jag ut&partaja idag men det blev inte nått där det egentligen skulle vara fest,sen blev de,sen blev de inte..o sen blev de. men nu ska jag ändå inte sticka dit för nu mår jag illa,såklart. det är fredag förfan :( jaja,de kommer fler. måste säga att de är jäkligt skönt med helg,det är inte förens nu jag kom på igen hur mycket man vill att de ska bli helg när man går i skolan dag ut & dag in. så jag får väl mysa ner mig i sängen och sätta på en film istället då. om jag inte träffar palke eller nån om jag mår bättre snart. ha det fint sötnosar! kramar.



frågestund!

hej på er :)  har bestämt mig för att ha en frågestund här på min blogg,så fråga på tills jag säger stop! puss&kram♥

just nu

har fortfarande inte så mycket som öppnat min spanskbok,så nu får jag väl göra de..tänkte bara slänga in ett snabbt ointresseant inlägg om de hehe ;) ha de suuppppeerrr.



i know i'm not alone.

hej på er. såhär såg jag ut idag. perfekt för hur vädret var :) slutade 2 vilket var väldigt skönt eftersom vi slutar halv 4 varje dag annars. nu sitter jag på balkongen med ett glas äppel juice&lyssnar på musik. ska snart öppna spansk-boken och öva in lite glosor i min redan fullpropade hjärna. aja nu får det vara slut på mitt snack! hoppas ni mår bra. kramar.



ny header:tillfällig

tjosan! gjorde bara snabbt en ny header för var så jäkla trött på den andra. men bara så ni vet är denna bara tillfällig,ska göra en ny när jag har tid. godnatt ♥

läxor redan?!

hejsanhoppsan. nu är klockan 16.48 och jag har hunnit komma hem från skolan&ätit lite. nu ska jag snart börja plugga. ja,vi har redan läxor efter 1 dag? spanska,so&no. SKITKUL! nej nu ska jag inte sitta här&klaga ;) ha det bra. puss!

en liten joggingtur

hejsan. för en stund sen jogga jag ner till konsum med min syster,ellerr det var bara jag som joggade eftersom jag verkligen verkligen veeerkligen behöver röra på mig! känns allafall jätte skönt nu efteråt. inte för att det är alls särskilt långt från mitt hus till konsum men endå haha. &vet ni va? nästa vecka ska jag&min syster prova på yoga haha. det låter hur mesigt som helst men vi vill prova haha. kan riktigt se mig själv där: "aauuuyymmmm" haha. jaja,ha en bra kväll.



förlåt för att jag bara lägger in en massa svart&vita webb bilder men min kamera har inget batteri och att den är svart&vit är för att webben redan var inställd på det,och jag orkade inte byta.


första skoldagen:FYFAN VAD JAG HATAR DE

jahapp,då var första skoldagen klar..så nu har man bara typ 1000  kvar!-.- nä fyfan. blåsigt är de ute idag,men solen skiner iallafall. ska snart sticka med mammsi&syster till vetrinären med Milla för nån koll. tänkte egentigen ta en outfit bild idag också men det hade jag redan glömt bort när jag hade hoppat ner i sängen med datan,med sköna mjukis kläder på! så den får ni en annan dag. :) nu när skoan är igång och så igen behöver ni inte räkna med nån övergrym uppdatering precis,men ska försöka kanske ibland på morgonen och såklart på kvällarna. jag kommer såklart göra så gott jag kan. ha det bra puss. ni får en bild på min lilla snutt som ligger bredvid mig nu.hih.





-

jag slutar bloggar tills jag har lite roligare bilder & så att lägga upp..


3 dagar kvar,hata hata hata!

hej,förlåt för dålig uppdatering men  försöker utnyttja dom sista sommarlovs dagarna så mycket jag kan nu! ikväll ska jag sova hos lollo,och vi hittar förmodligen på något roligt :) ha en bra lördagskväll allafall,pusss!


liseberg igår :)

uppdaterade ju inte igår&det var för jag var på Liseberg. det var skit kul men fyffffffffaaaaaaaaaaann,vad jag inte gillade balder! usch så läskig. åkte allafall frittfall för första gången,2 gånger till&med. oh det var faktiskt skit kul :) nu ska jag börja fixa mig lite och städa undan på mitt rum. här kommer bilder från igår:















:(

hejhej. jag sitter här och tycker synd om mig själv för jag har fått nån jävla inflamation eller något i mitt öga. så det är skit rött&litet!:( och gör svin ont. annars idag har jag träffat lollo&nelly och haft de mysigt,snackat&skrattat. ikväll eller ja.."ikväll&ikväll" kvart i 5 ska jag sticka till mina kusiner och passa dom. ska bli mysigt. hör av mig senare :) puss!

(ni får ingen bild,för jag ser ut som ett sär när mitt öga är såhär. så tyvärr.)

tisdagskväll

hejsan. idag har jag bara drygat framför tv'n&nu när jag har en massa gratis sms har jag blivit en riktig jävla sms nörd! vet inte om de är mycket,men räknade ut att jag hade skickat över 200 sms idag,hehe. nu ikväll ska jag kanske träffa lite folk hemma hos johan. ha en bra tisdagskväll,pusss.

ny mobil!

hejsan,en glad becki här! har haft en stenålders låne-mobil nu i nån vecka,för min gammla lyckades jag ta i sönder. så idag fixade vi en ny mobil&abenomang. 5000 gratis sms i månaden,precis vad jag behöver! så det blev denna samsung touch s3370 tror jag den heter :) annars ikväll ska jag nog inte göra något speciellt tror jag. ska träffa bella imorgon,så hörs då. puss&ha det bra!




(har fortfarande plasten på,på skärmen så det är därför det står nån text där)

-



As long as I'm alive, baby I'll die for you.


huvevärk -.-

har precis slängt i mig en pizza och nu sitter jag med huvevärk & lyssnar musik. orkar inte skriva med så här får ni några bilder från dagen! puss till er.







bild 1: syster bild 2: jag bild 3: lillebror&syster bild 4: syster


hejhej!

idag behöver ni inte räkna med någon vidare bra uppdatring,för jag ska till gäster som jag tror jag sa igår. ha en bra dag! puss.


linnet är systers,vet inte var de kommer ifrån.
jenas shorts h&m.


skit trött!

herreguuud vad jag är trött! har spenderat 12 timmar med familjen johansson,deras släkt och lite senare vänner! kul men nu är jag helt slut haha. men konfirmation i kyrkan var faktiskt jätte rolig att kolla på :) imorgon ska jag upp tidigt,ska iväg till gäster nån stans upp i landet. så får väl ta o lägga min snart. ha en bra kväll! puss.


efter en lång letan på facebook,hittade jag tillslut denna bilden på några av dom :D

till nellys konfa

godmorgon! det blir ett snabbt inlägg för om ungefär 20 minuter kör mamma hem mig till nellys pappa som sedan kör mi till nellys konfirmation i håslöv eller hur de stavas. sen efter vi varit i kyrkan ska vi hem till nelly igen och senare kommer alla vännerna. så jag kanske kanske uppdatera under dagen men tror inte jag får nån tid över ;) ha en bra lördag,puss!

min lilla snutt

tjo! kom hem för en stund sen,och nu sitter jag här bredvid min lilla trötta snutt. så gullig hihi ;) kunde inte låta bli att ta en bild på henne. ja,annars är de inte så mycket jag ville säga så ni får ha de toppilioppen :) puss.



b&b

hej på er! nu har jag precis fixat mig klart & ska möta upp bella efter jag ätit lunch. vet inte rikigt vad vi ska göra men något knäppt&roligt blir de! ni fick en sisådär outfit bild också,hade bra idag! puss.



tjocktröja från gina tricot.
vanligt vitt linne från h&m
prickiga tihgts från h&m tror jag.
-men jag tror jag ska ta på mig ett par jeans shorts för nu börjar de bli fint väder.


jag lever!

ojojoj känns som de var evigheter sen jag bloggade,men somsagt har internetet inte funkat men nu har vi nytt&de är skitbra! :) så nu kommer jag blogga en massa igen :) dessa dagarna jag inte bloggat har jag varit uppe hos mormor&mofar några dagar,träffat kompisar,varit i stan osv! :) tänkte lägga ut lite bilder på vad jag köpte i stan när jag var där för nån dag sen :) så här kommer dom,ha de bra pusspuss!
1.


2.

3.

4.

5.


1. tjocktröja från ginatricot
2.linne från bikbok
3. nagellack från kicks
4. tröja från h&m
5.trosor från h&m


hos kajsa

hejhej :) kommer inte kunna uppdatera på ungefär en vecka nu för mitt internet är paj tyvärr :( men kanske uppdater hemma hos nån annan :) allfall sitter jag hemma hos kajsa nu med bella,vet inte riktigt vad vi ska göra men nått roligt blir de säkert :D ha det bra,puss :)
 


inspiration - monki,hm&ginatricot.

hej på er! även fast jag älskar sommaren kunde jag inte låta bli att kolla på alla uggs,halsdukar,tjocktröjar osv..till hösten&vintern. det är faktiskt skit mysigt då med ;) så här får ni lite "smaktips" inför hösten/vintern 2010 :)
 





long time, no see

efter shakespear stack vi hem här&åt lite fika,jätte kul att träffa dom och snacka om massa gammla rolig minnen :) nu ska jag bädda ner mig på balkongen eftersom jag ska upp tidigt imorgon. ha det bra. puss&kram!


outfit från igår

hej läsare! :) jag hann inte lägga in något inlägg innan jag stack igår som ni fördmodlige märkte. men det kommer nu istället + en outfit bild :) idag ska jag nog inte göra något speciellt tror jag,förrutom ikväll ska jag äta på shakespear med min familj&någon annan typ "barndomsfamilj" som jag då inte träffat sen jag var jätte liten ;)  japp,så de kommer inlägg senare idag så glöm inte tittta in då :) ha det bra puss.





tröjan är syrrans från zara tror jag,jeanshortsen är från ginatricot&armbandet som syns dåligt(eftersom det är en webbcam bild) är från h&m.

-






nu blir de fika&monopol ute på balkongen med j&j! MUMS

sleepin' under a sky full of stars

vet ni vad jag precis kom på..att nu är de fan bara 20 dagar kvar till helvetet(skolan) börjar igen. fyfan asså! jag vet,jag vet,jag vet att jag är ur dålig på att uppdatera men de är sommarlov & jag vill inte sitta klistrad här vi datan dag ut&dag in. men när solen skiner ute har man inte ens i tankarna att sätta sig vid datorn.. men jag glömmer inte er,de lovar ja! ;) klockan är ungefär 1 och jag ska börja fixa mig lite,duscha&ite sånt. ska bort till kusinerna ikväll :) får se fall jag hinner lägga in något inlägg innan de,tror att jag hinner,någon webb bild eller så allafall :) puss&kram sötnosar!



@sis by me





älskling jag vet hur de känns

inception

hejsan. har inte uppdaterat på hela dagen för att jag hade inte någon bild & såg förjävlig ut för att ta nån. &de är skit trist ibland med ett inlägg utan bild så. kollade bio med lollo,hugo,palke,simon&sebbe ikväll så kom precis hem. vi såg "inception" &den var..typ,jag har två ord för den: jävligt konstig.Men den var på nått sätt endå bra :) men jag är rätt trögfattad ibland så hehe. men när den var klar och alla gick ut såg alla ut som frågetecken hihi,precis som jag. det här inlägget kanske blev lite konstigt&yrt hehe. men klockan är 00.04 och becki börjar bli lite små trött. sov sött!



dålig uppdatering

jag vet att jag är skit kass på att uppdatera men har knappt nån tid. kom hem från lollo runt halv 1 idag :) nu sitter jag här och är fortfarnade skitmätt efter middagen,hehe. vet inte om jag ska sticka till stranden & träffa lite kompisar eller bara vara hemma idag. tror de blir hemmakväll faktiskt ;) &jag har typ bildbrist så de får bli denna fula bilden,endast för jag inte har nån annan!


RSS 2.0